NLP - Coach og master

Har du et problem og/eller en udfordring i livet - og føler du at du ikke selv kan gøre noget ved det? Måske har du prøvet at ændre på dine vaner og tanke-mønstre - og alligevel oplevet, at det er irriterende små skridt, du tager?​ Du kan, sammen med mig, som din NLP-coach, forandre hvordan du forholder dig til dine mønstre. Du kan få kastet lys over og forandre - eller helt fjerne - de mønstre, der fastholder dig i tankegange og handlinger, som du slet ikke ønsker eller føler er dig.

Jeg vil møde dig med stor respekt og interesse. Således at du kan føle dig tryg i dit arbejde med dig selv og dine tanker og følelser.

NLP er en moderne, fremadrettet og løsningsfokuseret psykologi​

NLP står for Neuro - Lingvistisk - Programmering. Neuro har at gøre med, hvordan vi gennem sanserne og nervesystemet modtager, behandler og fortolker al information til en indre repræsentation af den ydre virkelighed.

Denne individuelle, indre repræsentation bliver til vores egen model af verden; min virkelighed. Ligesom alle andre har deres virkelighed. Lingvistisk handler om, hvor-ledes vores model af verden, vores virkelighed, struktureres og kommer til udtryk gennem sproget, både det verbale- og kropssproget.​

Programmering betegner det faktum, at vi gennem sanserne, nervesystemet og sproget, bevidst og (især) ubevidst skaber de programmer og/eller tanke-, føle- og adfærdsmønstre hvormed vi håndterer livet.

Mere eller mindre bevidst og med større eller mindre succes. De programmer, vi har indkodet - og som fungerer fint, kan vi trygt lade være.

Men, på de områder, hvor vi ikke føler os særlig succesfulde er NLP særdeles velegnet til at afdække uhensigtsmæssige mønstre og erstatte dem med nye og mere støttende programmeringer. Det er sundt at give sine mønstre et servicetjek.​

Dit mål med coaching kan være ønsket om:​

  • At finde ud af hvorfor du er stresset og helt slippe af med din stress
  • At få din drøm gjort til virkelighed
  • Et bedre og mere balanceret liv med større glæde og indhold
  • At få et sundere liv med højere selvværd og handlekraft

Book en behandling

​Vil du høre mere om de forskellige ydelser jeg tilbyder, er du altid velkommen til at kontakte mig. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med * skal udfyldes.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt mig i dag og
​book en behandling

​Vil du høre mere om de forskellige ydelser jeg tilbyder, er du altid velkommen til at kontakte mig.  

Du kan enten sende en SMS på: 61 76 26 54, skrive en e-mail på: annebahnhansen@gmail.com, eller udfylde formularen.

Jeg hedder Anne Bahn Hansen og er lægeeksamineret Fysiurgisk Massør, Tankefeltterapeut, Healer, Barsbehandler, NLP-coach og Kinesiolog. Klik ind og læs mere om hvad jeg kan hjælpe dig med. 

Kontakt

Min Behandling V/ Anne Bahn Hansen

Telefon: 61 76 26 54

E-mail: annebahnhansen@gmail.com 

Solhøjstræde 4, 3630 Jægerspris

Se rutevejledning

CVR-nummer: 40358285