BARS-behandling

Få tømt din indre skraldespand, slip af med tankemylderet og gør plads til mere glæde og lethed


Access BARS-behandlingen reducerer: Stresssymptomer, følelsesmæssige udfordringer, mentale blokeringer, pengeudfordringer, overstimulering, søvnproblemer, ADHD, graviditetsudfordringer osv. BARS er en teknik, der aktiverer gamle tanke- og forestillingsmønstre, som begrænser dig i at være autentisk på en let og blid måde.

Tænk hvis du kan få det liv du drømmer om? Vil du gerne genopdage glæden, at livet er let, og at dit autentiske jeg stråler om kap med solen? - Så er BARS-behandlingen en metode, som du kan få glæde af.

På hovedet er 32 punkter (Bars). Punkterne rela-terer til, fx healing, krop, seksualitet, penge, kontrol, håb og drømme, bevidsthed, kommuni-kation, magt, kreativitet m.m. Ved en let berøring aktiveres disse punkter, og ved at tillade energi at løbe igennem dem, frigøres den elektriske ladning, som holder på de overvejelser, tanker, idéer, overbevisninger, beslutninger og følelser du har samlet og gemt gennem hele livet.

En fantastisk behandlingsform, der vil gøre en for-skel fysisk, mentalt og psykisk. Det "værste" der kan ske er, at du føler det som om du har fået et afslappende "frikvarter", det bedste - at dit liv vil forandres.

Kontakt mig

​Vil du høre mere om de forskellige ydelser jeg tilbyder, er du altid velkommen til at
kontakte mig

Du kan enten ringe 

på telefon: 61 76 26 54

skrive en e-mail på: annebahnhansen@gmail.com,
​eller udfylde formularen nedenunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om mig

Jeg hedder Anne Bahn Hansen og er lægeeksamineret Fysiurgisk Massør, Tankefeltterapeut, Healer, Barsbehandler, NLP-coach og Kinesiolog.

Klik ind og læs mere om hvad jeg kan hjælpe dig med. 

CVR: 40358285

Kontakt

Solhøjstræde 4,
​3630 Jægerspris

​​Telefon: 

61 76 26 54

​​E-mail: 

annebahnhansen@gmail.com