Der findes mange
​former for healing

På min klinik, som er beliggende i Jægerspris nær Skibby og Frederikssund, udfører jeg, Anne Bahn Hansen, flere former for healing. Her på siden kan du læse mere om de forskellige tilbyder healing, jeg tilbyder, men du er også altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil vide mere.​

Hvad er healing?

Healing er en blid, men meget kraftfuld metode, til at afhjælpe forskellige ubalancer på. Både fysiske, mentale, følelsesmæssige og spirituelle. Reiki støtter kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv. 

Ubalancer i kroppen kan give dårligt humør, egoisme og uhensigtsmæssig adfærd. Healing afbalancerer kroppes egne energier, så man efterhånden opnår en mere harmonisk adfærd. Både fysiske og mentale smerter lindres. Kort sagt - større glæde i hverdagen.

Reiki healing

Reiki healing er japansk og betyder universel livsenergi. Japaneren Dr. Mikao Usui var dybt søgende, og han er den, som vi har fået denne healingsform fra. Reiki løsner blokeringer, renser på det fysiske, såvel som det psykiske plan og giver ny energi i harmoni mellem krop, sind og ånd.

Reikienergien går derhen, hvor klienten har brug for den - med andre ord er det klientens eget system, der bestemmer, hvad der heales i harmoni mellem krop, sind og ånd. Reiki er kærlighed og styrke til den enkeltes healinsproces, og det er ikke afgørende, om du tror på hverken Gud eller healing for at det virker.

Reiki kom til Danmark i 1985 og er efterhånden en meget kendt behandlings– og selvbehandlingsform. KARUNA er sanskrit og kan oversættes som "aktiv medfølelse". Karuna Reiki er udviklet af frie Reikimestre, der ville finde Reikis rødder, idet de havde opfattelse af, at ikke det hele var med.

Det kom der 9 nye healingssymboler ud af. De har andre virkeområder end traditionelle Reikisymboler. Karuna Reiki er et kraftfuldt supplement til Usui Reiki. 

Hjertehealing

Hjertehealing er mere end bare healing. Hjertehealing er en meget enkel teknik, der viser vejen til at lyse gennem hjertet. 

Derfor er Hjertehealing også en vej i spirituel udvikling og til kontakt med Universets kilder af kærlighed, liv, glæde og lys.

Hjertehealing er Universets/vores sjæls hjælp til de af os, der er parate til at få healet de hjertetraumer, vi har oplevet i nuværende eller i tidligere liv. Hjertehealing går i dybden og kan bringe værdifuld indre forståelse for de udfordringer, vi står i lige nu. Healingen går imidlertid ikke kun på hjertet, men påvirker alle livets aspekter.

Hjertet viser vejen og må åbnes for at vise kærlighed og medmenneskelighed. Hjertet er vores indre vejviser. Det er vigtigt for os at være i kontakt med det.​

Hvordan virker denne type healing?

Hjertehealing arbejder på celleplan. Det er nu dokumenteret, at hjertet er den stærkeste generator af både elektriske og magnetiske felter i den menneskelige krop. Dette er essentielt, fordi vi altid har lært, at hjernen skaber al aktivitet.

Hjernen har et elektrisk og et magnetisk felt, men de er begge relativt svage sammenlignet med hjertets. Hjertet er omkring 100.000 gange stærkere elektrisk og op til 5.000 gange stærkere magnetisk end hjernen. Dette er vigtigt, fordi den fysiske verden, som vi kender den, skabes af de 2 energifelter.

Fysikerne fortæller os nu, at hvis vi kan ændre enten det magnetiske felt eller det elektriske felt, kan vi bogstaveligt talt ændre dette atom og dens elementer i vores krop og i verdenen. Det menneskelige hjerte er designet til at gøre begge dele!​​

Derfor skal du ikke være bange for healing

Healing kan ikke skade og er ikke manipulerende, fordi det netop er klienten, der "trækker" præcis den mængde energi, som den pågældendes system har brug for. Som healer "oplades" ens energi under healingen.

Hvis du vil vide mere, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig.

Book en behandling

​Vil du høre mere om de forskellige ydelser jeg tilbyder, er du altid velkommen til at kontakte mig. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med * skal udfyldes.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt mig i dag og
​book en behandling

​Vil du høre mere om de forskellige ydelser jeg tilbyder, er du altid velkommen til at kontakte mig.  

Du kan enten sende en SMS på: 61 76 26 54, skrive en e-mail på: annebahnhansen@gmail.com, eller udfylde formularen.

Jeg hedder Anne Bahn Hansen og er lægeeksamineret Fysiurgisk Massør, Tankefeltterapeut, Healer, Barsbehandler, NLP-coach og Kinesiolog. Klik ind og læs mere om hvad jeg kan hjælpe dig med. 

Kontakt

Min Behandling V/ Anne Bahn Hansen

Telefon: 61 76 26 54

E-mail: annebahnhansen@gmail.com 

Solhøjstræde 4, 3630 Jægerspris

Se rutevejledning

CVR-nummer: 40358285